svitle

Терція «Світле» –  прозоре, «сонячне» пиво, в якому поєднуються  чистий тонкий ячмінно-солодовий  смак з вишуканою швидкоплинною гіркотою. Цей сорт прекрасно втамовує спрагу, особливо  в спекотні літні дні. Смакує охолодженим до 6-8 градусів

Вміст сухих речовин в початковому суслі – 12,0%

Доля етилового спирту в готовому продукті – 5,5 ± 0,5%

pivo 5

Терція «Пшеничне» – пиво, виготовлене з використанням пророслої пшениці. Смак цього напою дуже насичений і складний, з пікантною присутністю фруктових ноток. Йому притаманний аромат свіжого хліба, трав і спецій. Пиво легко п’ється, воно одночасно і солодке, і злегка гіркувате.

Вміст сухих речовин в початковому суслі – 12,5%

Доля етилового спирту в готовому продукті – 6,0 ± 0,5%

 pivo4  

Терція «Стаут» – чорне пиво, зварене за класичним рецептом ірландського стаута з використанням паленого ячмінного зерна.

Дуже темний солодко-гіркий бархатистий напій з відчутним кавоподібним запахом та незначним додатковим шоколадним ароматом. Незважаючи на високу хмелеву горіч, пиво надзвичайно м’яке.

Вміст сухих речовин в початковому суслі – 11,5%

Доля етилового спирту в готовому продукті – 4,5 ± 0,5%

 zolote  

Терція «Золоте» комбінація світлого солоду, якісної води та відбірного хмелю створює золотисте по кольору і насичене за смаком пиво. Пити великими ковтками це пиво не вийде, його потрібно смакувати, насолоджуючись та релаксуючи. Завдяки щільній текстурі пиво має сильно виражений солодовий присмак з яскраво відчутною, але нерізкою гіркотою і ароматом хмелю.

Кремоподібна і стійка піна довершує образ цього сорту.

Вміст сухих речовин в початковому суслі – 17,0%

Доля етилового спирту в готовому продукті – 7,0 ± 0,5%

oksomutove

Терція «Оксамитове» – пиво, створене за авторським рецептом. Купаж зі світлого, карамелізованого  і світло-карамелізованого солоду надає  цьому пиву неповторний колір темного бурштину. Воно має надзвичайно м’який кисло-солодкий смак з помірною гіркотою і ледь вловимими карамельно-фруктовими нотками.

Вміст сухих речовин в початковому суслі – 13,0%

Доля етилового спирту в готовому продукті – 5,0 ± 0,5%